Vi har flera olika typer av kajaker och SUP-brädor.

I hyrpriset ingår alltid flytväst, paddel, kapell eller säkerhetsrem. Priserna för kajakerna hittar du häreller genom att kika under fliken Priser.

Premiumklass:

Melker Trossö är en glasfiberkajak som passar såväl nybörjaren som den avancerade paddlaren. Den är stabil och trygg men samtidigt väldigt lättmanövrerad.
Den har en rymlig sittbrunn och god komfort. Packa den för en njutartur eller ta den ut för lek i vågorna. Om du är ute efter en lekfull allroundkajak att utvecklas med, är Melker Trossö verkligen en kajak du bör överväga.

Basklass:

Point 65: Buccaneer och Doubloon

Singel: Buccaneer är en dagsturskajak med hög prestanda och goda touring egenskaper likt längre havskajaker. Buccaneer har det lilla extra och är något utöver det vanliga när det kommer till dagturare. Kajaken är utrustad med justerbara fotpedaler då roder är standard. Sittbrunnen är rymlig och det är smidigt att stiga ur och i. Buccaneer har inbyggda vadderade lårstöd för god komfort och god kontakt med kajaken. Sitsen är funktionell och ger dig en ergonomisk paddlingsposition. I fören och aktern finns vattentäta luckor i fören och aktern.

Dubbel: Doubloon motsvarar Buccaneers kajak, men har plats för två personer. Du som sitter bak, sköter roderstyrningen. Du kan med fördel paddla med ett barn fram.

Double Diamond Core Eve 15:

Detta är en stabil nybörjarkajak som passar åt mindre personer. Ett större barn, en ungdom eller en mindre vuxen i måtten XXS-S/M kan med fördel paddla denna kajak. Sitsen är bekvämt och vadderad och kajaken har packutrymmen. Kajaken har skädda men saknar roder.

Perception Carolina 14:

Detta är en av världens mest sålda kajaker och kajaken har även vunnit pris för bästa turkajak i kortare version. Den har en stor sittbrun, ett brett säte och ett högt ryggstöd, vilket ger också dig som större paddlare gott om utrymme och god komfort. Kajaken saknar roder men är lättmanövrerad och stabil.

SUP-brädor

I vårt hyrutbud finns även två SUP-brädor för stå-upp-paddling. Dessa brädor är särskilt anpassade för nybörjaren och mycket stabila. Du kan paddla intill stranden eller ta picknick med dig i en vattentät påse och paddla iväg och hitta en picknickplats åt dig. Välkommen att testa på de senaste somrarnas stora trendaktivitet!