Meillä on useita erityyppisiä kajakkeja ja SUP-lautoja.

Vuokrahintaan sisältyy aina kajakki, mela, aukkopeite ja kelluntaliivit. Hinnat Löytyy täältätai katsomalla hinnat välilehden alla

Premium-luokka:

Melker Trossö on Glasfiberkajak joka sopii sekä aloittelijalle että edistyneemmille melojille. Se on vakaa ja turvallinen, mutta samaan aikaan hyvin ohjattavissa.
Se on tilava ohjaamo ja hyvä mukavuus. Pakkaa se njutartur tai ottaa se pois pelata aaltoja. Jos etsit leikkisä allroundkajak kehittyä, Melker Trossö on todella kajakki kannattaa harkita.

Base

Kohta 65: Buccaneer ja Doubloon

Single: Buccaneer on dagsturskajak korkean suoritus kyvyn ja hyvät Touring ominaisuuksia, kuten pidempi meri kajakkeja. Buccaneer on, että vähän ylimääräistä ja on jotain tavallisesta, kun se tulee dagturare. Kajakki on varustettu säädettävillä jalka polkimilla, kun peräohjaajat ovat vakiona. Cockpit on tilava ja se on helppo päästä ulos ja I. Buccaneer on sisäänrakennettu pehmustettu lårstöd hyvän mukavuuden ja hyvä kontakti kajakki. Istuin on käytännöllinen ja tarjoaa ergonomisen kahluu asennon. Keula ja perässä on vesitiivis luukut keula ja perässä.

Double: Doubloon vastaa Buccaneers kajakki, mutta mahtuu kaksi henkilöä. Te, jotka istuvat takaisin, huolehtia Roderstyrningen. Voit etu meloa kanssa lapsi ylös.

Kahden Diamond Core Eve 15:

Tämä on vakaa nybörjarkajak joka sopii pienempiä ihmisiä. Suurempi lapsi, nuoriso tai pienempi aikuisten mitat XXS-S/M voi hyötyä melontaan tämä kajakki. Istuin on mukava ja pehmustettu ja kajakilla on pakkaus alueita. Kajakki on DAB mutta puuttuu perästimet.

Perception Carolina 14:

Tämä on yksi maailman myydyin kajakkeja ja kajakki on myös voittanut palkinnon paras Turkajak lyhyemmässä versiossa. Se on suuri sittbrun, leveä istuin ja korkea selkä Noja, joka myös antaa sinulle suuremman meloa runsaasti tilaa ja hyvää mukavuutta. Kajakki ei ole peräsin, mutta on helppo liikkumavaraa ja vakaa.

SUP-laudat

Vuokrausvalikoimassamme löytyy myös kaksi SUP-lautaa. Nämä laudat ovat erityisesti aloittelijoille sopivat. Voit meloa ihan uimarannan lähellä tai sitten otat piknikin mukaan vedenpitävässä laukussa ja lähdet pidemmälle retkelle.