Torstaimelonta sopii erityisesti niille, jotka eivät ole melonneet aikaisemmin tai ovat vain kokeilleet melomisen muutaman kerran. Me melomme rauhallisesti nauttien luonnosta. Kajakit ovat vakaita ja sopii erityisesti aloittelijoille. Hieman kokeneemmille melojille löytyy myös vähän haastavammat kajakit. Ennen merelle lähtöä, käymme läpi turvallisuuteen liittyvät asiat. Etsimme rauhalliset vedet ja melomme suojassa, mutta retkellä on n. 5-6 m/s tuulen varaus. Lopullinen päätös retkestä vahvistetaan sinulle 2-4 päivää ennen suunniteltu päivä.

Aika: Klo 19-22. Aktiivinen melonta-aika on noin 2-2,5 tuntia - mutta valmistelujen ja viimeistelyjen mukaan, ilta voi kestää n. 3 tuntia.

Ilmoittautuminen: Yksityinen viesti Facebookissa tai tekstiviesti 0505366281

Hinta: 30 euroa/kajkki (koskee myös kaksikot - mutta kaksikot ovat ensisijaisesti varattu vanhemmille, jotka haluavat meloa lasten kanssa tai vammaisille henkilöille).

Maksaminen: Käteinen tai pankkikortti paikan päällä

Osallistujat: n. 10 osallistujaa

Hintaan sisältyy: Kajakki, melontaliivi ja muu kalusto, melontaohjaajan ohjaus

Ota mukaan: Turvavarusteisiin kuuluu säänmukaiset vaihtovaatteet pakattu vedenpitävässä laukussa. Kameran/kännykän käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

13.6 Molpe, ravintola Strand-Mölle

27.6 Harrström

4.7 Molpe, ravintola Strand-Mölle

11.7 Petolahti, Bockörin kalasatama

18.7 Sundom, tarkka sijainti ilmoitetaan myöhemmin

15.8 Petolahti, Bockörin kalasatama

22.8 Sundom, tarkka sijainti ilmoitetaan myöhemmin. Huom! Kello: 18-21

29.8 Molpe, ravintola Strand-Mölle Huom! Kello: 18-21