Täällä löytyy kaikki tiedot meidän vuokrapalvelusta. Tutustu tietoihin ennen melomista!

Kajakin vuokraus

Tarjoamme hyvät ja laadulliset kajakit jotka soveltuvat sekä aloittelijalle että kokeneemmille melojille. Kajakit ovat hankittu 2018-2019 ja on ihan uutta kalustoa. Lue lisää varusteista. 

Vuokrahintaan sisältyy kajakki, mela, aukkopeite ja kelluntaliivi.

Mitä on hyvä tuoda mukaan?

Käytä mukavat ja säänmukaiset vaatteet ja pakkaa puhelimesi vedenpitävässä pussissa. Kajakissa on myös pakkaustilaa, minne voit laittaa reppu, retkieväät tai vaikkapa teltan.

Turvallisuus

Olet itse vastuussa omasta turvallisuudestasi Sinun täytyy itse päättää, jos olosuhteet ja taitosi kohtaavat. Sinun tulisi myös olla tietoinen sään muutoksista. Yleensä löytyy hyviä suojapuolia missä on rauhallisempi meloa, mutta aloittelijana suosittelemme, että jäät rannalle jos tuulennopeus ylittää 5-7 m/s.

Jos et ole koskaan melonut aikaisemmin, suosittelemme että käytät meidän opaspalvelua. Silloin saat meiltä melomisen opettamista, reittiohjausta ja melontaseuraa. 

Polkuped ei ota vastuuta sinun omista varusteista melontaretkellä.

Sään muutokset

Kesällä puhaltaa yleensä kevyt tuulenhenki, mutta pystyt hyvin meloa suojassa riippumatta tuulen suunnasta. Katso meidän reittivaihtoehtoa tai kysy joko meistä tai ravintolan henkilökunnasta mihin kannattaa suunntata. Muistat toki, että liian kovassa tuulessa ei kannata lähteä vesille. Suosittelemme, että aloittelijan ei kannata mennä melomaan jos tuulen nopeus yltyy 5-7 m/s.

Luotettavin melonta-aika on myöhään illalla. Tuulenhenki yleensä rauhoittuu klo. 19-20 jälkeen ja meri tarjoaa mahtavaa peiliä.Turvallisin melontaan aika on myöhään illalla. Paluuaika on klo. 22 mutta sovittaessa, voidaan myös nauttia valoisista kesäilloista myöhempää.

Sinun vastuullasi

Pidät huolta meidän välineistä. Saaristomme on kivinen ja olet varovainen, varsinkin kun melot rantaviivan lähellä tai jos huomaat että ympäristö on selvästi kivinen. Maksat vahingoista jotka aiheutuvat huolimattomuudesta.

Pidät sovituista ajoista!

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitetta ei ole julkaistu. Pakolliset kentät on merkitty *