Koe saaristo kajakilla

Polkuped kajak tarjoaa opastettuja retkejä ja kajakkien vuokrausta. Me sijaitsemme Molpessa Suomen länsirannikolla, noin 30 minuuttia Vaasan eteläpuolella. Molpe on todellinen paratiisi niille, jotka rakastavat merta ja tykkäävät harjoitella erilaisia liikuntaaktiviteetteja, uida tai nauttia hyvästä ruoasta ja mukavasta luonnosta. Tervetuloa!

Kajakin vuokraaminen

Haluatko vuokrata kajakin?
Meidän varusteet soveltuvat sekä aloittelijoille että kokeneemmille melojille. Tarjoamme peruskajakkeja Point 65:sta ja premiumkajakkeja Melkeristä. Tuplakajaksissa voitte myös meloa kahdestaan. 

Kokeile SUP-melonta

SUP-lautailu myös aloittelijoille! 
Tule kokeilemaan viimeisten kesien suuri trendi - eli suppailu! Meidän laudat ovat erityisen vakaita ja sopivat siksi varsinkin aloittelijoille.  Varustus

Ryhmät

Ryhmässä on hauskempaa
Ohjaamme mielellään myös isommat ryhmät kuten esim. polttarit, kaveriporukoita, työryhmiä tai perheitä melontaretkelle. Ota meihin yhteyttä ja luomme teille mukavan elämyksen!

OPASPALVELU

Kurssit aloittelijoille
Jos et ole koskaan melonut aikaisemmin, suosittelemme että käytät meidän opaspalvelua. Silloin saat meiltä melomisen opettamista, reittiohjausta ja melontaseuraa. Ota yhteyttä meihin Autamme sinua!

Opastusvideo

Uutisia Instagramissa