Koe saaristo kajakilla

Polkuped kajak tarjoaa opastettuja retkejä ja kajakkien vuokrausta.
Me sijaitsemme Molpessa Suomen länsirannikolla, noin 30 minuuttia Vaasan eteläpuolella.
Molpe on todellinen paratiisi niille, jotka rakastavat merta ja tykkäävät harjoitella erilaisia liikuntaaktiviteetteja, uida tai nauttia hyvästä ruoasta ja mukavasta luonnosta. Tervetuloa!

Kajakin vuokraaminen

Haluatko vuokrata kajakin?
Meillä on varusteet jotka sopivat hyvin sekä aloittelijoille että kokeneemmille melojille. Valikoimaan kuuluu peruskajakkeja Point 65:sta  ja premiumkajakkesta Melkeristä. 

Kokeile SUP-melonta

SUP-lautailu - myös aloittelijoille! 
Tule kokeilemaan viimeisten kesäiten suurin trendi eli standup-melonta. Meidän laudat on suunniteltu erityisesti aloittelijoille ja erittäin ovat vakaat. Lue lisää täältä.  Varustus

Ryhmät

Ryhmässä on hauskempaa
Ohjaamme mielellään myös isommat ryhmät kuten esim. polttarit, kaveriporukoita, työryhmiä tai perheitä melontaretkelle. Ota meihin yhteyttä ja luomme teille mukavan elämyksen!

OPASPALVELU

Kurssit aloittelijoille
Jos et ole koskaan melonut aikaisemmin, suosittelemme että käytät meidän opaspalvelua. Silloin saat meiltä melomisen opettamista, reittiohjausta ja melontaseuraa. Ota yhteyttä meihin Autamme sinua!

Tutustu Etelä-Pohjanmaahan pyöräillen

Uutuus! Käy kahville Bergössä, pelaa minigolfia Fagerössä tai pyörile pikkuteiden pitkin Malahteen. Nyt voimme tarjota sinulle huippuluokan vuokrapyörät teille! Valitse maastopyörä jos haluat liikunnallisempi päivä tai vuokraa sähköpyörän jos haluat saada oikein mukava kesäpäivä!

Opastusvideo

Uutisia Instagramissa