Upplev skärgården i kajak

Polkuped kajak erbjuder guidade turer och uthyrning av kajaker.
Vi finns i Molpe som ligger på Finlands västkust, cirka 30 minuter söder om Vasa.
Molpe är ett riktigt paradis för dig som älskar havet, att utöva olika sportaktiviteter, simma eller bara njuta av gemenskapen och den fina naturen. Välkommen!

Hyra kajak

Funderar du på att hyra kajak?
Vi har utrustning anpassad för både nybörjaren och den mer vana paddlaren. Välj mellan baskajaker från Point 65 och premiumkajaker från Melker kayaks. 

testa på sup

Ståuppbräde - också för nybörjaren! 
Välkommen att testa på de senaste somrarnas stora trendaktivitet! Våra brädor är särskilt anpassade för nybörjaren och mycket stabila. Läs mer på sidan utrustning

grupper

Ju fler - desto roligare!
Vi guidar gärna större sällskap såsom möhippor, kompisgäng, TYKY-grupper och familjer. Ta kontakt med oss så skapar vi en fin upplevelse åt er!

guidetjänst

Kurser för nybörjare
Ifall du aldrig har paddlat tidigare, rekommenderar vi att du utnyttjar vår guidetjänst. Du får då ruttguidning, sällskap och råd av en erfaren paddlare. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Upptäck sydösterbotten på cykel

Nyhet! Fika på Bergö, spela minigolf i Rangsby eller cykla på småvägar till Malax. Nu kan vi erbjuda er cykla av toppklass - välj en MTB om du vill jobba själv eller hyr en av våra elcyklar för att få en riktigt gemytlig sommarupplevelse!

Instruktionsvideo

Aktuellt på instagram